Táncművészeti előképző 

8-18 éveseknek

Tanfolyami rendszerben történő képzés, NORMÁL és INTENZÍV haladási ütemben KEZDŐ és HALADÓ szinten. Beiratkozás félévente , a meghirdetett időpontokban történik. Becsatlakozási lehetőség folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

A képzés bevezetést és alapozást biztosít a táncművészet iránt érdeklődők számára. Előképzettség nem szükséges.

Oktatott óratípusok: balett, színpadi táncok, modern táncok

Célunk

A táncművészeti előképző oktatással célunk, hogy a gyermekek megismerjék és megszeressék a táncművészet varázslatos világát, betekintést kapjanak a különböző táncművészeti stílusokba, ki tudják próbálni önmagukat edzéseken, próbákon és a színpadon is. Boldogságot, szeretetet és sikerélményt szeretnénk nyújtani a hozzánk járó gyermekeknek. 10 éves fiamat idézve "fáradtan, kedvetlenül érkezek és boldogan, tele energiával megyek el" az órákról: az a célunk, hogy ezt mindenki így érezze, aki hozzánk jár.  

Kinek ajánljuk

A táncművészeti előképtőt ajánljuk minden 8-18 év közötti fiatalnak, akik meg szeretnék ismerni a műfajt, ki szeretnék próbálni magukat benne, alapozó tréninget keresnek a táncos alap- vagy párhuzamos képzések megkezdése előtt. 

Jelentkezés feltétele: 8-18 év (előképzettség nem szükséges)

A képzés felépítése

  • Tanfolyamszerű oktatás 8-18 éveseknek
  • KEZDŐ és HALADÓ csoport
  • NORMÁL (heti 2x2 alkalom) és INTENZÍV (heti 3x2 alkalom) haladási ütem
  • Óratípusok: balett alapozó (klasszikus balett/táncgimnasztika), színpadi táncok (showtánc/musical tánc/hip hop), modern táncok (modern / kortárs / jazztánc)
  • Lehetőség a Koreográfia és színpadi felkészítés foglalkozásokon való részvételre, aminek keretében félévente színpadi előadást mutatnak be a résztvevők

Jelentkezés, becsatlakozás

A képzésre félévente, a meghirdetett időpontokban lehet jelentkezni és beiratkozni. Következő várható beiratkozás időpont: 2022. február

Becsatlakozásra folyamatosan van lehetőség a folyamatban lévő csoportok szabad férőhelyeire.

Jelentkezési lap

0

Kosár