Komplex táncművészeti kisképző 

8-18 éveseknek

Órarend: itt

Bérletárak: itt

Jelentkezési lap


Tanévhez igazodó kreditrendszerben történő oktatás, NORMÁL és INTENZÍV haladási ütemben KEZDŐ és HALADÓ szinten. Beiratkozás félévente , a meghirdetett időpontokban történik. Becsatlakozási lehetőség folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

A képzés bevezetést és alapozást biztosít a táncművészet iránt érdeklődők számára. Előképzettség nem szükséges.

A kreditrendszer: a képzésen meghirdetett órákon való részvétel után kreditpontot kapnak a résztvevők. Az órarend tartalmazza az órák kreditértékét, ami óratípusonként eltérhet. 750 kreditpont után (amiből minimum 320 kreditpont balett óráról származik)  tanúsítványt* állítunk ki a Táncművészeti előképző I., majd újabb 750 kreditpont után a Táncművészeti előképző II.  elvégzéséről. Rendszeres óralátogatás esetén 750 kreditpont átlagosan 2 év alatt megszerezhető.

Oktatott óratípusok: balett, színpadi táncok, modern táncok

heti 2x2 (NORMÁL) vagy 3x2 (HALADÓ) 90 perces alkalom + heti 1x2 óra koreográfia és színpadi felkészítés

* A képzés nem akreditált, azaz bizonyítványt nem nyújt, hanem helyette tanusítványt állít ki az elvégzett óraszám alapján).

Célunk

A táncművészeti előképző oktatással célunk, hogy a gyermekek megismerjék és megszeressék a táncművészet varázslatos világát, betekintést kapjanak a különböző táncművészeti stílusokba, ki tudják próbálni önmagukat edzéseken, próbákon és a színpadon is. Boldogságot, szeretetet és sikerélményt szeretnénk nyújtani a hozzánk járó gyermekeknek. 10 éves fiamat idézve "fáradtan, kedvetlenül érkezek és boldogan, tele energiával megyek el" az órákról: az a célunk, hogy ezt mindenki így érezze, aki hozzánk jár.  

Kinek ajánljuk

A táncművészeti előképtőt ajánljuk minden 8-18 év közötti fiatalnak, akik meg szeretnék ismerni a műfajt, ki szeretnék próbálni magukat benne, alapozó tréninget keresnek a táncos alap- vagy párhuzamos képzések megkezdése előtt. 

Jelentkezés feltétele: 8-18 év (előképzettség nem szükséges)

A képzés felépítése

  • Kreditrendszer szerinti oktatás 8-18 éveseknek 
  • KEZDŐ és HALADÓ csoport
  • NORMÁL (heti 2x2 alkalom) és INTENZÍV (heti 3x2 alkalom) haladási ütem (egy alkalom 90 perc)
  • Óratípusok: balett (klasszikus balett/táncgimnasztika), színpadi táncok (showtánc/musical tánc/hip hop), modern táncok (modern / kortárs / jazztánc)
  • Lehetőség a Koreográfia és színpadi felkészítés foglalkozásokon való részvételre, aminek keretében félévente színpadi előadást mutatnak be a résztvevők

Jelentkezés, becsatlakozás

A képzésre félévente, a meghirdetett időpontokban lehet jelentkezni és beiratkozni.

Becsatlakozásra folyamatosan van lehetőség a folyamatban lévő csoportok szabad férőhelyeire.


Kosár