Komplex táncművészeti alapozó képzés

Ajánlott kor: 8+ (felső korhatár nélkül)

Órarend: itt

Árak: itt

Jelentkezési lap

A képzés bevezetést és alapozást biztosít a táncművészet iránt érdeklődők számára. Előképzettség nem szükséges.

Várunk téged is

A táncművészeti előképző oktatással célunk, hogy a résztvevők megismerjék és megszeressék a táncművészet varázslatos világát, betekintést kapjanak a különböző táncművészeti stílusokba, ki tudják próbálni önmagukat edzéseken, próbákon és a színpadon is. Boldogságot, szeretetet és sikerélményt szeretnénk nyújtani a hozzánk járó gyermekeknek.  

A táncművészeti alapozót ajánljuk minden 8 év közötti fiatalnak / felnőttnek, akik meg szeretnék ismerni a műfajt, ki szeretnék próbálni magukat benne, alapozó tréninget keresnek a táncos alap- vagy párhuzamos képzések megkezdése előtt. 

Jelentkezés feltétele: 8+ év (előképzettség nem szükséges)

Jelentkezés, becsatlakozás

Becsatlakozásra folyamatosan van lehetőség a folyamatban lévő csoportok szabad férőhelyeire.

Választható képzési formák és csoportok itt találhatók.

A képzés felépítése

Tanévhez igazodó kreditrendszerben történő oktatás, NORMÁL (heti 2x2 alkalom) és INTENZÍV (heti 3x2 alkalom) haladási ütemben (az alkalmak 90 percesek). Beiratkozás, becsatlakozás folyamatosan lehetséges a szabad helyek függvényében.

A képzés bevezetést és alapozást biztosít a táncművészet iránt érdeklődők számára. Előképzettség nem szükséges.


Oktatott óratípusok:

BALETT szakirány (klasszikus balett, modern balett)

SZÍNPADI TÁNC szakirány (showtánc, musical, hiphop, kortárs színpadi tánc)

MODERN TÁNC szakirány (modern tánc, kortárs tánc, jazztánc)

Lehetőség haladó koreográfia órákon való részvételre is színpadi szereplés, versenyfelkészítés célból.

A kreditrendszer

A kreditrendszer: a képzésen meghirdetett órákon való részvétel után kreditpontot kapnak a résztvevők. Az órarend tartalmazza az órák kreditértékét, ami óratípusonként eltérhet (2-3 kreditpont / alkalom), továbbá a félévi / év végi gálaelőadásért jár további 50 kreditpont. 750 kreditpont szükséges a tanusítvány kiállításához. Rendszeres óralátogatás esetén a 750 kreditpont átlagosan 1 év alatt megszerezhető.  A kreditpontok megszerzésére rendelkezésre álló idő felülről nem korlátos. 

Táncművészeti előképző I 

750 kreditpont megszerzése után, amiből minimum 250 kreditpont balett órákon lett megszerezve, és 100 kreditpont a gála előadsokon gyűlt, a T3Stúdió tanúsítványt állít ki a Táncművészeti előképző I. képzés balett, modern tánc vagy színpadi tánc szakirányának sikeres teljesítésének igazolásáról. A kreditpontok megszerzésére rendelkezésre álló idő min. 1 év, max. nincs meghatározva. 


Táncművészeti előképző II

Előfeltétele a Táncművészeti előképző I. tanúsítvány megléte., továbbá újabb 750 kreditpontot kell gyűjteni ahhoz, hogy a T3Stúdió a Táncművészeti előképző II. képzés sikeres teljesítéséről szóló tanusítványt megkaphasd.  A kreditpontok megszerzésére rendelkezésre álló idő min. 1 év, max. nincs meghatározva.


* A képzés nem akkreditált, azaz bizonyítványt nem nyújt, hanem helyette tanúsítványt állít ki, amivel a T3Stúdió igazolja, hogy az előírt óraszámot teljesítették és legalább két gálaelőadáson szereztek gyakorlati tapasztalatot.

Kosár