Komplex táncművészeti alapozó képzés

Ajánlott kor: 8-18 év

Órarend: itt

Árak: itt

Jelentkezési lap

A képzés bevezetést és alapozást biztosít a táncművészet iránt érdeklődők számára. Előképzettség nem szükséges.

Várunk téged is

A táncművészeti előképző oktatással célunk, hogy a gyermekek megismerjék és megszeressék a táncművészet varázslatos világát, betekintést kapjanak a különböző táncművészeti stílusokba, ki tudják próbálni önmagukat edzéseken, próbákon és a színpadon is. Boldogságot, szeretetet és sikerélményt szeretnénk nyújtani a hozzánk járó gyermekeknek.  

A táncművészeti alapozót ajánljuk minden 8-18 év közötti fiatalnak, akik meg szeretnék ismerni a műfajt, ki szeretnék próbálni magukat benne, alapozó tréninget keresnek a táncos alap- vagy párhuzamos képzések megkezdése előtt. 

Jelentkezés feltétele: 8-18 év (előképzettség nem szükséges)

Jelentkezés, becsatlakozás

A képzésre félévente, a meghirdetett időpontokban lehet jelentkezni és beiratkozni. A jelentkezők függvényében új csoportok indulhatnak. 

Becsatlakozásra folyamatosan van lehetőség a folyamatban lévő csoportok szabad férőhelyeire.


A képzés felépítése

Tanévhez igazodó kreditrendszerben történő oktatás, NORMÁL (heti 2x2 alkalom) és INTENZÍV (heti 3x2 alkalom) haladási ütemben (az alkalmak 90 percesek). Beiratkozás félévente , a meghirdetett időpontokban történik. Becsatlakozási lehetőség folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

A képzés bevezetést és alapozást biztosít a táncművészet iránt érdeklődők számára. Előképzettség nem szükséges.


Oktatott óratípusok:

BALETT szakirány (klasszikus balett, táncgimnasztika)

SZÍNPADI TÁNC szakirány ( showtánc, musical, hip-hop, sztep, operett, sztepptánc)

MODERN TÁNC szakirány ( modern tánc, kortárs tánc, jazztánc)


Lehetőség haladó koreográfia órákon való részvételre színpadi szereplés, versenyfelkészítés célból.

A kreditrendszer

A kreditrendszer: a képzésen meghirdetett órákon való részvétel után kreditpontot kapnak a résztvevők. Az órarend tartalmazza az órák kreditértékét, ami óratípusonként eltérhet (2-3 kreditpont / alkalom), továbbá a félévi / év végi gálaelőadásért jár további 50 kreditpont. 750 kreditpont szükséges a tanusítvány kiállításához. Rendszeres óralátogatás esetén a 750 kreditpont átlagosan 1 év alatt megszerezhető.  A kreditpontok megszerzésére rendelkezésre álló idő felülről nem korlátos. 

Táncművészeti előképző I 

750 kreditpont megszerzése után, amiből minimum 250 kreditpont balett órákon lett megszerezve, és 100 kreditpont a gála előadsokon gyűlt, a T3Stúdió tanúsítványt állít ki a Táncművészeti előképző I. képzés balett, modern tánc vagy színpadi tánc szakirányának sikeres teljesítésének igazolásáról. A kreditpontok megszerzésére rendelkezésre álló idő min. 1 év, max. nincs meghatározva. 


Táncművészeti előképző II

Előfeltétele a Táncművészeti előképző I. tanúsítvány megléte., továbbá újabb 750 kreditpontot kell gyűjteni ahhoz, hogy a T3Stúdió a Táncművészeti előképző II. képzés sikeres teljesítéséről szóló tanusítványt megkaphasd.  A kreditpontok megszerzésére rendelkezésre álló idő min. 1 év, max. nincs meghatározva.


* A képzés nem akkreditált, azaz bizonyítványt nem nyújt, hanem helyette tanúsítványt állít ki, amivel a T3Stúdió igazolja, hogy az előírt óraszámot teljesítették és legalább két gálaelőadáson szereztek gyakorlati tapasztalatot.

Kosár