TANULÓSZOBA ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK

Párhuzamos egyéni oktatás (2-3 fő), alsótagozatos általános iskolásoknak

 

Hatékony, felügyelt tanulás

Jól tanulni nemcsak azért szükséges, hogy jó jegyeket kapjunk, hanem hogy tudást szerezzünk, és szert tegyünk a gondolkodás és megértés képességére A gondolkodás tudományát a későbbiekben felnőttként számtalanszor, napi szinten műveli az ember, és természetesen nem is gondol arra, hogy mindez a matematikának köszönhető. Fejleszti a strukturális gondolkodást, a rendszerező képességet, a problémamegoldó képességet, azaz élhetőbbé teszi az életet.

 

Célom, hogy megkedveltessem az iskoláskorú gyermekekkel a tanulást, hogy a gyermek ne szorongó gyomorral gondoljon az iskolára, hanem kihívást érezzen megoldani a legnehezebb feladatokat is. Mindenki rendelkezik képességekkel, csak megfelelő módszerekkel elő kell csalogatni őket. Egyeseknél könnyebben megy, másoknál nehezebben; ebben tud segíteni egy jól megválasztott tanár.

Kinek ajánlom

 

A Stúdió a következő szinteken kínál oktatási, korrepetálási lehetőségeket:

  • 6-10 éves korosztály

kisiskolások segítés a házi feladatok elvégzésében, a gyermek fejlődésének nyomon követése, támogatása és fejlesztése az alaptól a haladó szintig párhuzamos egyéni felügyelet keretében (max. 2-3 fő)

  • igény esetén nagyobb gyerekek is igénybe vehetik a tanulószobát

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat az ELTE Informatikai karán, valamint a BME-n végeztem , ahol 2001 és 2006 között összesen négy diplomát szereztem matematika, informatika, menedzsment és pénzügy területeken.

Közel 10 évig kamatoztattam a megszerzett tudásomat egy multinacionális nagyvállalatnál informatikai projektmenedzserként, közben nagyon sok gyakorlati tapasztalatra és tudásra is szert tettem. 2012 óta az egyik legnagyobb magyar tulajdonú informatikai szoftverfejlesztő cégnél dolgozom főállásban informatikai rendszertervezőként.

A gyerekek iránti szeretetem egész életemben elkísért és csak fokozódott, amikor saját gyermekeimmel megajándékozott a sors. Kamaszodó gyermekeim mellett én is megtapasztaltam az elfoglalt üzletasszony és családanya kontrasztját, és mialatt próbáltam a középiskolai felvételire készülő gyermekemnek a legjobb feltételeket megteremteni, rájöttem, hogy én saját magam vagyok az ő legjobb tanára. 

Bízom benne, hogy még nagyon sok kis- és nagy gyereknek fogok tudni segíteni, hogy eredményesebbek legyenek a tanulmányaikban.

A szolgáltatás ismertetése

Bejelentkezés, Lemondás

Árak, bérletek

Cím:
1119 Budapest
Etele út 45. fsz. 3.
Telefonszám, e-mail :
+36 / 70 621 - 1775
info@t3studio.hu
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató | Lemondási feltételek | GY.I.K.
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black

© 2020 T3Stúdió - Minden jog fenntartva