HÁZIREND

A házirend szabályai MINDENKIRE vonatkoznak a Stúdióban való tartózkodás alatt!

Színpadi táncok | T3 Mozgás- és Táncstúdió | Magyarország

A HÁZIREND célja, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy a Stúdió mindenki számára biztonságos, élvezhető hely legyen. Hiszen azért jövünk ide, hogy tiszta és szerethető környezetben kikapcsolódjunk, lelkileg feltöltődjünk és jól érezzük magunkat.

A Stúdió területén mindenki saját felelőségre tartózkodhat

A Stúdióban mindenki saját felelőségre tartózkodik és az órákon mindenki saját felelőségére vesz részt , az óradíjak biztosítási összeget nem tartalmaznak. Kérünk mindenkit, hogy vigyázzon a saját és a csoporttársai testi épségére!

Tilos fényképet vagy videófelvételt készíteni az órákon

Az órákon a résztvevőknek fénykép- és videó felvételt készíteni szigorúan tilos! Ettől eltérni csak indokolt esetben az edző és a csoporttársak együttesen megadott engedélyével lehet!

Tilos a dohányzás és egyéb élvezeti cikkek fogyasztása

A T3Stúdió teljes területén, és az érvényes jogszabályok szerint a Stúdió előtti utcaszakaszon a dohányzás, alkohol és egyéb élvezeti cikk fogyasztása szigorúan tilos!

Vigyázzunk egymásra!

A stúdió területére mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat behozni szigorúan tilos! A Stúdió biztonságos működése érdekében a saját és mások testi épségét veszélyeztető eseményeket haladéktalanul jelenteni kell az oktatónak!

A bérletek és képtési csomagok egy naptári hónapig érvényesek!

A stúdió stabil működése érdekében a megvásárolt bérletek a megjelölt időszakon belül használhatóak fel!

Pótóra lehetősége

Amennyiben betegség vagy előre nem látható esemény miatt valaki nem tud részt venni az órán, 4 befizetett alkalmanként egy pótórára van lehetősége, amit a következő naptári hónap végéig le kell járnia. Ha a növendék nem él a pótóra lehetőségével, a bérlet érvényességét követő naptári hónap végéig, azt követően már nem  igényelheti.

+ 36 70 621-1775

1137 Budapest, Kresz Géza utca 25.