Táncos alakformálás, kondicionáló torna

Ajánlott kor: 12+ év (felső korhatár nélkül)


Bérletárak: itt

Jelentkezési lap

Táncterápia

Foglalj helyet és légy részese egy olyan táncos közösségnek, ahol nem a gyors, nagy mozdulatoké és a hangos zenéé a főszerep, hanem a tánc általi önkifejezés, a mozdulatok közben átélt érzések, a zene felszabadító hatása számít.

A különféle gyakorlatokat, táncos mozdulatokat, koreográfiákat széken ülve végezzük sok esetben eszközök segítségével, azonban végig nagyon fontos a helyes tartás, melyet önmagában a hétköznapokban is hasznosan alkalmazhatunk. Köszönhetően a változatos gyakorlatoknak (ritmusjátékok, koreográfia stb.) javul az egyensúlyérzet, fejlődik a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a memória, így kifejezetten hasznos az idősebb korosztály számára, hiszen segít frissen tartani az elmét, boldogságot és sikerélményt okozva.

Tarts velem ezeken az alkalmakon, mozogjunk együtt és légy egy elfogadó közösség tagja!

Várunk téged is

Csoportos táncos fitnesz foglalkozások, koreografált órák: dance aerobic, girly dance, fashion dance, nyújtás, gerincgimnasztika, jóga, stb.  A foglalkozások előképzettség nélkül, korhatár nélkül, havi bérlettel vagy eseti óradíjjal látogathatók.   

 

Jelentkezés, becsatlakozás

Az órarendben meghirdetett órák felső korhatár nélkül látogathatók. Az órákra BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

Retro dance

A retro dance fit egy olyan könnyed mozgásforma, mely felső korhatár nélkül látogatható.

Ezeken az órákon csakis a 60-as, 70-es, 80-as évek slágereire táncolunk. Egy alapos bemelegítést követően könnyen elsajátítható koreográfiát tanulunk, az órát pedig levezetéssel zárjuk. A táncos szórakozás kellemes mellékhatásaként javul az egyensúlyérzet, fejlődik a mozgáskoordináció és a memória.

Tanulj egyszerű koreográfiákat kedvenc örökzöld zenéidre, melyeket akkor is sikerrel elsajátíthatsz, ha még nem táncoltál. Pár nélküli, szóló