Oktatóink

Kristina Bunakova

balettművész, klasszikus balett mester

Orosz származású, magasan képzett, a Magyar Táncművészeti Egyetem mester diplomájával rendelkező balettművész vagyok. Több országban nemzetközi tanulmányokat is folytattam, aminek eredményeképpen különböző, nemzetközi technikákat sajátítottam el és számos nemzetközi versenyen is részt vettem. Egyik legnevezetesebb nemzetközi versenyem a Prix De Lausanne volt, ahol többszáz versenyző közül a legjobb 20-ba bekerültem.

Nagyon fontosnak tartom a tudásom átadását kicsiknek és nagyoknak, amatőröknek és profiknak egyaránt. Tanulmányaim során a legjobban az orosz balett technika fogott meg, ezért óráimon ezt tanítom. Szeretném átadni a tanítványaimnak azt a csodás érzést, amit a balett varázslatos világa tár elénk, függetlenül attól, hogy valaki hobby szinten vagy professzionálisan műveli. A balett mindenkié, gyerekek és felnőttek számára is csodálatos világot nyit ki, ápolja a lelket,  gondozza a testet és fejleszti a memóriát. A legjobb és a legegészségesebb tréning, amit mindenkinek ajánlok kortól és képzettségtől függetlenül. Szeretném ennek a csodálatos világnak a kapuit feltárni tanítványaim előtt, nyugalmat és boldogságot oktatni mindenkinek. Várlak szeretettel óráimon!

Borbély Csaba

1993-ban születtem Nyíregyházán.  6 éves korom óta része az életemnek a táncművészet, melynek több szakirányát is lehetőségem nyílt professzionális módon elsajátítani. Az idő előrehaladtával a táncpedagógia felé terelődött az életem. Ez alatt az idő alatt számtalan kreatív koreográfiát készítettem és színpadi darabokban közreműködtem, mint táncművész.

Főbb területeim: kortárs-moderntánc, színpadi tánc, és improvizáció.

Fontosnak tartom, hogy a táncoktatás során mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet tudjam nyújtani a növendékek számára.

Várlak óráimra!   

Balázs Júlia

ének, hangképzés, ÉNEK-TÉR foglalkozások vezetője

A Pécsi Tudományegyeten végeztem klasszikus ének szakon, majd a tanári mesterképzésben is diplomát szereztem. Az egyetem után a Pécsi Művészeti Gimnázium dráma tagozatos diákjainak tartottam hangképzés órákat, illetve a szigetvári zeneiskola magánének tanszakát vezettem.

ÉNEK-TÉR foglalkozásom lényege:

Ez egy speciális csoportos énekes foglalkozás, amelyben szerepet kap a hangképzés, az előadás, a testtudat és az önismeret fejlesztése.

Az egyéni énektechnikai kérdések tudatosítása, a közös éneklés és a csoportos együttműködés gyakorlása egyaránt megtalálható benne.

Csatári Vivien

okleveles tánc instruktor

Szekszárdon születtem, gyermekkorom óta foglalkozok tánccal. Okleveles tánc instruktorként tapasztalatot szereztem iskolák év végi táncbemutatóira való felkészítésben, gimnazisták alkalmi táncbemutatókra való felkészítésében, esküvői táncok korrepetálásában, színpadi bemutatók koreografálásában. Ezzel párhuzamosan a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem menedzser szakon diplomát.

Cseri Cserne

okleveles táncos (kortárs modern tánc szakirány)

1987-ben születtem Szegeden. Óvodásként kezdtem táncolni, 23 éves koromig a szegedi Alapfokú művészeti iskola versenyző csapatának aktív tagja voltam, tanítói pályámat is itt kezdtem. 2007 óta foglalkozom tánctanítással. Az elmúlt években foglalkoztam óvodás, iskolás és felnőtt korosztállyal egyaránt, valamint tánckurzusok keretein belül külföldi tapasztalatokra is szert tettem. 2018-ban szereztem OKJ végzettséget Táncos I - II. Szakon,modern kortárs tánc szakirányon.

Holopovics Zsófia

táncoktató (modern tánc, art jazz)

Kisgyermekkorom óta szerves része az életemnek a tánc, ami mára a hivatásommá vált. Debrecen melletti kis városban kezdtem táncolni. Ezzel a táncstúdióval számos nemzetközi és hazai versenyen szerepeltünk, értünk el sikereket. Középiskolába a Medgyessy Ferenc Gimnáziumban jártam tánc tagozatra. 2018-ban kezdtem el egy professzionális, nemzetközi képzést a Budapest Táncszínháznál, az ELIT képzést. Itt mindennap volt balett és art jazz tréningünk, tehát itt mélyedtem el az art jazz világában. 2020-ban elkezdtem a Táncművészeti Egyetemen a modern táncos és próbavezető szakát, 2021-ben az ELTE-n történelem alapszakon szereztem diplomát.

A célom, hogy a legjobb tudásom szerint tanítsam a gyerekeket, fiatalokat, és ne csak arra, hogy hogyan kivitelezzenek egy technikát, mozdulatot, hanem az emberi mivoltuk is fejlődjön a tánctanulás által. Az óráim art jazz technikán alapszanak, de lesz benne akrobatika és improvizáció is.

Kálmán Henrietta

színésznő, színészmesterség oktató, színitanoda művészeti vezetője

Színésznő vagyok, a budapesti székhelyű HeArt Társulat alapítója és társulatvezetője.

Az 1994-ben születtem Miskolcon. Színészi pályámat 16 évesen kezdtem, 2016-ban szereztem színész végzettséget. Tagja voltam a Kontúr Fizikai Mozgásszínháznak, és láthattatok a Barátok közt c. napi sorozatban. Többek között a Szolnoki Szigligeti Színház, a Kazán István Kamaraszínház, a Spirita Társulat színésznője voltam. Jelenleg szinkronizálok, valamint a Moravetz Produkció művésze is vagyok. Íróként, társulatvezetőként és színésznőként a HeArt Társulat bővülő repertoárján dolgozok és előadásaiban játszok, mely darabok országszerte hódítják meg a színházszerető közönség szívét.

Művésztanárként színészmesterséget tanítok. Óráimon olyan hasznos készségfejlesztő tudást szerezhetnek a diákok, melyet nem csak a színpadon, de az életben is tudnak kamatoztatni. Betekintést nyerhetnek egy valódi próbafolyamat milyenségébe, a színészi eszköztár bővítésének lehetőségeibe, zenés és prózai darabok alkotásába.

Lámfalusy Szafira

színházi táncművész

Szakmai tanulmányaimat gyermekkoromban kezdtem, több mint 15 éve foglalkozom tánccal, mondhatni az egész eddigi életemet a táncművészet jegyében töltöttem. Többször volt alkalmam a Madách Színház darabjaiban és számos nagyszabású koncerten-előadásban szerepelni például a Papp László Sportarénában vagy a Fővárosi Nagycirkuszban. Különféle nemzetközi latin táncversenyen is megméretettem magamat (WADF, IDO versenyek) legtöbbször sikerült felállnom a dobogó első három fokára, később pedig a Magyar Táncművészeti Egyetemen színházi táncművész diplomát szereztem.

Jelenleg is aktív szabadúszó színházi táncművészként dolgozom hazai színházakban és produkciókban, mint az "Oliver!" musical a Pesti Magyar Színházban vagy a "Kőszívű - a Baradlay-legenda" az Erkel Színházban.

Az utóbbi időben sok külföldi castingon vettem részt (Bécs, Hamburg, London, New York) illetve a "Nemzet Fiatal Tehetségeiért" ösztöndíj keretében lehetőségem volt Amerikában tanulni két rangos tánciskolában, a Broadway Dance Centerben és a Steps on Broadway-ben.

A külföldön megszerzett tapasztalataimat szeretném itthon népszerűsíteni és továbbadni mindazoknak, akik hozzám hasonlóan a Broadway musicalek és a színházi tánctechnikák szerelmesei.

Az óráimon garantált a jókedv, a pörgős zenék, a motiváló közösség és természetesen a kemény munka és a sok fejlődés.

Lengyel Domokos

Táncoktató (hiphop, new style hiphop)

A tánc központi része az életemnek, táncolok reggel, este, a metrón, egyetemen, otthon, bevásárlás közben, mindenhol.

Mindig pörgök és azon vagyok, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból és a tanítványaimból.

Szeretem súrolni a hip-hop határait, különböző stílusokat keverni, számomra a tánc a zene vizualizációja.

Gyerekkorom óta táncolok különböző műfajokban, 4 éve kezdtem el komolyabban saját koreográfiával foglalkozni, azóta felépítettem saját csoportjaimat, tantervem, voltunk versenyeken, külföldi fellépéseken, tévés szerepléseken.

A legfontosabb a tanításban számomra a közösségépítés, a koreografálásban az 'out of the box' gondolkodás.

Ling Petra

Kortárs modern táncművész, Európa-bajnok (2018)

A tánc kiskorom óta szerves része az életemnek. Óvodásként ritmikus gimnasztikát tanultam, ahol már megfogalmazódott bennem, hogy felnőttként szeretném majd átadni azt a tudást, amit az évek során megtanultam. 12 éves koromtól betekintést nyerhettem a modern tánc illetve az akrobatika világába is. 2016-ban kezdtem el táncművészeti tanulmányaimat Kortárs modern szakon. 2018-ban kijutottam Zágrábba, ahonnan sikerült egy Európa-bajnoki címmel haza térnem.  Végül 2022. Májusában elvégeztem a hatodik évemet, melynek végén egy felsőfokú táncművész szakmával lettem gazdagabb.

Hogy miért lett végül a Kortárs modern tánc a szakterületem? Mert rengeteg lehetőség rejlik benne. A saját testünk megismerése, a mozdulatok nyújtásának-lágyításának megtanulása, az érzelmek kifejezése, a kortárs tánc csodálatos technikájának elsajátítása, izgalmas és új mozdulatok/elemek felfedezése, használata, a dinamika váltakozása és a szerteágazó tánc adta lehetőségek felhasználása.

Számomra a tánc egy olyan művészeti ág, ahol elengedhetetlen az alázat, kitartás, tudatosság, tisztelet, bátorság, önbizalom, nyitottság, boldogság és a jókedv. Óráimon ezeket a dolgokat garantálni tudom, már csak te kellesz ahhoz, hogy tökéletes és teljes legyen a térforma.

Szeretettel várlak az óráimon!

Németi Roland

Koreográfus, táncoktató (színpadi tánc)

Azt tanítom, amit a mestereim a batyumba tettek: a szakmai alázatot, a sokszínűséget, és a szenvedélyt.

Számos stúdióban, iskolában volt szerencsém tanítani már, köztük Solymosi Tamás Balett akadémiáján jazzt, az érdi Tánctanodában balettet, jelenleg a Maroshévizi Fitness egyesületnél vagyok dance coach, és a kispesti Mágnes Színház koreográfusa.

Nagyszerű utam volt a táncban:

Voltam balett táncos Markó Iván társulatában, olyan televíziós show műsorokban táncoltam, mint az X-faktor,  Szombat esti láz, a Nagy duett, vagy a Megasztár, táncoltam hajón, 6 évig a Vígszínház táncosa voltam, és 16 éve egy európai musical show tánckarában dolgozom most is.

De a legjobban alkotni szeretek, és továbbadni azt, amit egykor nekem is tanítottak.

Rogács Borka

táncművész

Táncművész vagyok, 2022-ben végeztem a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskolában klasszikus balett szakon. Jelenleg a Román Sándor Entertainment táncosaként dolgozom. 16 éve táncolok, ez alatt az idő alatt volt szerencsém tanulni néptáncot, modern technikákat, társastáncot és persze klasszikus balettot.  Pár éve már biztosan tudom, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni.

Sarkadi Virág

táncművész

3 éves korom óta a mozgás szerves része az életemnek. Ritmikus sportgimnasztikáztam 7 éven keresztül, ezután kerültem a Magyar Táncművészeti Egyetemre. Innen később a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskolába jártam, ahol 2022-ben végeztem klasszikus balett szakon.

Szőllősi Lili

pilates oktató, gerincjóga tréner

Számos sportot, mozgásformát kipróbáltam, s ezek közül a pilates az, ami leginkább megragadott a maga harmóniájával, tudatosságával, kidolgozott rendszerével. 2005-ben voltam az első jógaórámon, amit hamarosan követett a pilates is.  A kezdetnek egészen profán oka volt: a stresszes életmódomból fakadó, hát- és nyakfájást, rossz tartást, illetve fáradékonyságot szerettem volna ellensúlyozni.

2010- től oktatom a pilatest, amit pár év múlva- a gerincjóga követett. Úgy alakult az életem, hogy  pályafutásom Costa Ricán és Panamában kezdtem. Itt számos stúdióban megfordultam, hogy megismerjem az ottani irányzatokat, majd hazatérve azóta is lelkesen képezem magam a szakmában.

Mit jelent a pilates számomra? A minőségi, tudatos életet…

Tomcsányi Kata

amerikai sztepp táncoktató

Tomcsányi Kata vagyok, 1987-ben születtem Budapesten. 15 éve foglalkozom amerikai sztepptánccal. 2010-ben szereztem meg a modern - kortárstáncoktató végzettségem, azóta gyermekeket és felnőtteket oktatok és készítek fel színpadi előadásokra. Tanítottam színész- és művészképzőkben, többek közt a Magyar Táncművészeti Egyetemen. Tanítványaim között zeneművészek és színészek is megfordulnak.

A 15 év alatt többféle stílust tanultam (balett, jazz, társastánc, swing, salsa stb.), mely táncstílusok elemei az óráimon és a koreográfiáimban is visszaköszönnek. Ezek mellett a sztepptánc műfajában is képeztem magam külföldi workshopokon azért, hogy a stílus nagyjaitól tanuljak (Michelle Dorrance, Chloe Arnold, Jason Samuels Smith).

Egyéni és csoportos koreográfiáim különböző színházak és művelődési házak színpadán szórakoztatta a közönséget, jómagam is többször felléptem táncos és céges rendezvényeken és gálákon, illetve előadásokon beatboxer vagy zenekar kíséretével.

Sok szeretettel várlak sztepptánc óráimon!

Vezetőség, adminisztráció


M. Kolozsvári Szilvia

alapító, operatív menedzser

„Az élet nem arról szól, hogy várjuk, míg elmúlik a vihar, hanem inkább tanuljunk meg táncolni az esőben!”

2000-ben szereztem mester fokozatú diplomát informatikusként Budapesten az ELTE-n, majd tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem MBA szakán folytattam, ahol pénzügy, projekt- és vállalatvezetés szakirányokon szereztem újabb mester fokozatú diplomát, amiért Ferke János Emlékdíjban (a legjobb szakdolgozat az évfolyamon) részesültem.

A T3Stúdió alapötlete 2011-ben fogalmazódott meg bennem, ekkor hoztam létre a jelenlegi T3Stúdió jogelődjeként az első generációs T3Stúdiót (Tini Törpök Tanodja néven). 2019-től a jelenlegi formájában (Tánc, Tréning Teátrum) üzemeltetem.

A tánc szépséget, boldogságot, nyugalmat és egészséget ad, hozzájárul a test és a lélek fiatalságának és egészségének megőrzéséhez, ezért garantáltan mindenkinek szüksége van rá. Az én küldetésem az, hogy ezt az érzést közvetítsem és az ebből származó jót minél több embertársamnak átadjam.

dr. Miletics Pál

CAMIRYS Tánc és Művészi Sport Egyesület elnöke

2000-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen műszaki menedzserként mester fokozatú diplomával végeztem, majd 2003-ban bankinformatikus posztgraduális képzésén folytattam tanulmányaimat. Több mint 10 évet töltöttem a távközlésben, 2008 és 2013 között a Telenor Digitális Magyarország programvezetője voltam. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskolában szereztem doktori fokozatot, kutatási témaköröm: A mobiltechnológia beilleszkedésének vizsgálata az szakigazgatási rendszerekbe, különös tekintettel az e-health közszolgáltatásokra.

2010 óta a CAMIRYS Tánc és Művészi Sport Egyesület (korábban Magyar Telemedicina és E-Health Egyesület) elnökeként segítem a T3Stúdió munkáját.

Kosár