Oktatóink

Borbély Csaba

1993-ban születtem Nyíregyházán.  6 éves korom óta része az életemnek a táncművészet, melynek több szakirányát is lehetőségem nyílt professzionális módon elsajátítani. Az idő előrehaladtával a táncpedagógia felé terelődött az életem. Ez alatt az idő alatt számtalan kreatív koreográfiát készítettem és színpadi darabokban közreműködtem, mint táncművész.

Főbb területeim: kortárs-moderntánc, színpadi tánc, és improvizáció.

Fontosnak tartom, hogy a táncoktatás során mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet tudjam nyújtani a növendékek számára.

Várlak óráimra!   

Balázs Júlia

ének, hangképzés, ÉNEK-TÉR foglalkozások vezetője

A Pécsi Tudományegyeten végeztem klasszikus ének szakon, majd a tanári mesterképzésben is diplomát szereztem. Az egyetem után a Pécsi Művészeti Gimnázium dráma tagozatos diákjainak tartottam hangképzés órákat, illetve a szigetvári zeneiskola magánének tanszakát vezettem.

ÉNEK-TÉR foglalkozásom lényege:

Ez egy speciális csoportos énekes foglalkozás, amelyben szerepet kap a hangképzés, az előadás, a testtudat és az önismeret fejlesztése.

Az egyéni énektechnikai kérdések tudatosítása, a közös éneklés és a csoportos együttműködés gyakorlása egyaránt megtalálható benne.

Csatári Vivien

okleveles tánc instruktor

Szekszárdon születtem, gyermekkorom óta foglalkozok tánccal. Okleveles tánc instruktorként tapasztalatot szereztem iskolák év végi táncbemutatóira való felkészítésben, gimnazisták alkalmi táncbemutatókra való felkészítésében, esküvői táncok korrepetálásában, színpadi bemutatók koreografálásában. Ezzel párhuzamosan a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem menedzser szakon diplomát.

Cseri Cserne

okleveles táncos (kortárs modern tánc szakirány)

1987-ben születtem Szegeden. Óvodásként kezdtem táncolni, 23 éves koromig a szegedi Alapfokú művészeti iskola versenyző csapatának aktív tagja voltam, tanítói pályámat is itt kezdtem. 2007 óta foglalkozom tánctanítással. Az elmúlt években foglalkoztam óvodás, iskolás és felnőtt korosztállyal egyaránt, valamint tánckurzusok keretein belül külföldi tapasztalatokra is szert tettem. 2018-ban szereztem OKJ végzettséget Táncos I - II. Szakon,modern kortárs tánc szakirányon.

Erdélyi Kata

Óvodásként kezdtem táncolni Veszprémben a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdióban. A tánc iránti szenvedély egyből elragadott, legszebb pillanataim a fellépések, valamint belföldi és külföldi versenyek körül forogtak. A tánc mellett zenét is tanultam, csellistaként meghatározó benyomást tett életemre a klasszikus zeneművészet.

18 évesen Budapesten folytattam tanulmányaimat, rendszeres résztvevőjévé váltam különböző moderntánc, kortárstánc és balett kurzusoknak. Elvégeztem a Táncpedagógusok Országos Szövetsége modern- és kortárstánc csoportvezetői tanfolyamát, később a Budapest Táncszínház – ELIT programjában tanultam moderntáncot és klasszikus balettet.

Kortárstánc óráimon megismerkedünk a technikai alapokkal, erősítünk, nyújtunk, koreográfiát tanulunk. Nagy hangsúlyt fektetek az érzelmek mozdulatokba történő átültetésére, hiszem, hogy a jó táncost nem csak a technikája teszi, hanem a szenvedélye. Célom, hogy leromboljam a gátlásaidat, és a tánc hatására mind a teremben, mind a hétköznapokban magabiztosabb lehess, merd felvállalni önmagad.

Holopovics Zsófia

táncoktató (modern tánc, art jazz)

Kisgyermekkorom óta szerves része az életemnek a tánc, ami mára a hivatásommá vált. Debrecen melletti kis városban kezdtem táncolni. Ezzel a táncstúdióval számos nemzetközi és hazai versenyen szerepeltünk, értünk el sikereket. Középiskolába a Medgyessy Ferenc Gimnáziumban jártam tánc tagozatra. 2018-ban kezdtem el egy professzionális, nemzetközi képzést a Budapest Táncszínháznál, az ELIT képzést. Itt mindennap volt balett és art jazz tréningünk, tehát itt mélyedtem el az art jazz világában. 2020-ban elkezdtem a Táncművészeti Egyetemen a modern táncos és próbavezető szakát, 2021-ben az ELTE-n történelem alapszakon szereztem diplomát.

A célom, hogy a legjobb tudásom szerint tanítsam a gyerekeket, fiatalokat, és ne csak arra, hogy hogyan kivitelezzenek egy technikát, mozdulatot, hanem az emberi mivoltuk is fejlődjön a tánctanulás által. Az óráim art jazz technikán alapszanak, de lesz benne akrobatika és improvizáció is.

Kálmán Henrietta

színésznő, színészmesterség oktató, színitanoda művészeti vezetője

Színésznő vagyok, a budapesti székhelyű HeArt Társulat alapítója és társulatvezetője.

Az 1994-ben születtem Miskolcon. Színészi pályámat 16 évesen kezdtem, 2016-ban szereztem színész végzettséget. Tagja voltam a Kontúr Fizikai Mozgásszínháznak, és láthattatok a Barátok közt c. napi sorozatban. Többek között a Szolnoki Szigligeti Színház, a Kazán István Kamaraszínház, a Spirita Társulat színésznője voltam. Jelenleg szinkronizálok, valamint a Moravetz Produkció művésze is vagyok. Íróként, társulatvezetőként és színésznőként a HeArt Társulat bővülő repertoárján dolgozok és előadásaiban játszok, mely darabok országszerte hódítják meg a színházszerető közönség szívét.

Művésztanárként színészmesterséget tanítok. Óráimon olyan hasznos készségfejlesztő tudást szerezhetnek a diákok, melyet nem csak a színpadon, de az életben is tudnak kamatoztatni. Betekintést nyerhetnek egy valódi próbafolyamat milyenségébe, a színészi eszköztár bővítésének lehetőségeibe, zenés és prózai darabok alkotásába.

Lámfalusy Szafira

színházi táncművész

Szakmai tanulmányaimat gyermekkoromban kezdtem, több mint 15 éve foglalkozom tánccal, mondhatni az egész eddigi életemet a táncművészet jegyében töltöttem. Többször volt alkalmam a Madách Színház darabjaiban és számos nagyszabású koncerten-előadásban szerepelni például a Papp László Sportarénában vagy a Fővárosi Nagycirkuszban. Különféle nemzetközi latin táncversenyen is megméretettem magamat (WADF, IDO versenyek) legtöbbször sikerült felállnom a dobogó első három fokára, később pedig a Magyar Táncművészeti Egyetemen színházi táncművész diplomát szereztem.

Jelenleg is aktív szabadúszó színházi táncművészként dolgozom hazai színházakban és produkciókban, mint az "Oliver!" musical a Pesti Magyar Színházban vagy a "Kőszívű - a Baradlay-legenda" az Erkel Színházban.

Az utóbbi időben sok külföldi castingon vettem részt (Bécs, Hamburg, London, New York) illetve a "Nemzet Fiatal Tehetségeiért" ösztöndíj keretében lehetőségem volt Amerikában tanulni két rangos tánciskolában, a Broadway Dance Centerben és a Steps on Broadway-ben.

A külföldön megszerzett tapasztalataimat szeretném itthon népszerűsíteni és továbbadni mindazoknak, akik hozzám hasonlóan a Broadway musicalek és a színházi tánctechnikák szerelmesei.

Az óráimon garantált a jókedv, a pörgős zenék, a motiváló közösség és természetesen a kemény munka és a sok fejlődés.

Lengyel Domokos

Táncoktató (hiphop, new style hiphop)

A tánc központi része az életemnek, táncolok reggel, este, a metrón, egyetemen, otthon, bevásárlás közben, mindenhol.

Mindig pörgök és azon vagyok, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból és a tanítványaimból.

Szeretem súrolni a hip-hop határait, különböző stílusokat keverni, számomra a tánc a zene vizualizációja.

Gyerekkorom óta táncolok különböző műfajokban, 4 éve kezdtem el komolyabban saját koreográfiával foglalkozni, azóta felépítettem saját csoportjaimat, tantervem, voltunk versenyeken, külföldi fellépéseken, tévés szerepléseken.

A legfontosabb a tanításban számomra a közösségépítés, a koreografálásban az 'out of the box' gondolkodás.

Ling Petra

Kortárs modern táncművész, Európa-bajnok (2018)

A tánc kiskorom óta szerves része az életemnek. Óvodásként ritmikus gimnasztikát tanultam, ahol már megfogalmazódott bennem, hogy felnőttként szeretném majd átadni azt a tudást, amit az évek során megtanultam. 12 éves koromtól betekintést nyerhettem a modern tánc illetve az akrobatika világába is. 2016-ban kezdtem el táncművészeti tanulmányaimat Kortárs modern szakon. 2018-ban kijutottam Zágrábba, ahonnan sikerült egy Európa-bajnoki címmel haza térnem.  Végül 2022. Májusában elvégeztem a hatodik évemet, melynek végén egy felsőfokú táncművész szakmával lettem gazdagabb.

Hogy miért lett végül a Kortárs modern tánc a szakterületem? Mert rengeteg lehetőség rejlik benne. A saját testünk megismerése, a mozdulatok nyújtásának-lágyításának megtanulása, az érzelmek kifejezése, a kortárs tánc csodálatos technikájának elsajátítása, izgalmas és új mozdulatok/elemek felfedezése, használata, a dinamika váltakozása és a szerteágazó tánc adta lehetőségek felhasználása.

Számomra a tánc egy olyan művészeti ág, ahol elengedhetetlen az alázat, kitartás, tudatosság, tisztelet, bátorság, önbizalom, nyitottság, boldogság és a jókedv. Óráimon ezeket a dolgokat garantálni tudom, már csak te kellesz ahhoz, hogy tökéletes és teljes legyen a térforma.

Szeretettel várlak az óráimon!

Rogács Borka

táncművész

Táncművész vagyok, 2022-ben végeztem a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskolában klasszikus balett szakon. Jelenleg a Román Sándor Entertainment táncosaként dolgozom. 16 éve táncolok, ez alatt az idő alatt volt szerencsém tanulni néptáncot, modern technikákat, társastáncot és persze klasszikus balettot.  Pár éve már biztosan tudom, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni.

Szőllősi Lili

pilates oktató, gerincjóga tréner

Számos sportot, mozgásformát kipróbáltam, s ezek közül a pilates az, ami leginkább megragadott a maga harmóniájával, tudatosságával, kidolgozott rendszerével. 2005-ben voltam az első jógaórámon, amit hamarosan követett a pilates is.  A kezdetnek egészen profán oka volt: a stresszes életmódomból fakadó, hát- és nyakfájást, rossz tartást, illetve fáradékonyságot szerettem volna ellensúlyozni.

2010- től oktatom a pilatest, amit pár év múlva- a gerincjóga követett. Úgy alakult az életem, hogy  pályafutásom Costa Ricán és Panamában kezdtem. Itt számos stúdióban megfordultam, hogy megismerjem az ottani irányzatokat, majd hazatérve azóta is lelkesen képezem magam a szakmában.

Mit jelent a pilates számomra? A minőségi, tudatos életet…

Vezetőség, adminisztráció


Kolozsvári Szilvia

alapító, operatív menedzser

„Az élet nem arról szól, hogy várjuk, míg elmúlik a vihar, hanem inkább tanuljunk meg táncolni az esőben!”

2000-ben szereztem mester fokozatú diplomát informatikusként Budapesten az ELTE-n, majd tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem MBA szakán folytattam, ahol pénzügy, projekt- és vállalatvezetés szakirányokon szereztem újabb mester fokozatú diplomát, amiért Ferke János Emlékdíjban (a legjobb szakdolgozat az évfolyamon) részesültem.

A T3Stúdió alapötlete 2011-ben fogalmazódott meg bennem, ekkor hoztam létre a jelenlegi T3Stúdió jogelődjeként az első generációs T3Stúdiót (Tini Törpök Tanodja néven). 2019-től a jelenlegi formájában (Tánc, Tréning Teátrum) üzemeltetem.

A tánc szépséget, boldogságot, nyugalmat és egészséget ad, hozzájárul a test és a lélek fiatalságának és egészségének megőrzéséhez, ezért garantáltan mindenkinek szüksége van rá. Az én küldetésem az, hogy ezt az érzést közvetítsem és az ebből származó jót minél több embertársamnak átadjam.

dr. Miletics Pál

CAMIRYS Tánc és Művészeti Sport Egyesület elnöke

2000-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen műszaki menedzserként mester fokozatú diplomával végeztem, majd 2003-ban bankinformatikus posztgraduális képzésén folytattam tanulmányaimat. Több mint 10 évet töltöttem a távközlésben, 2008 és 2013 között a Telenor Digitális Magyarország programvezetője voltam. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskolában szereztem doktori fokozatot, kutatási témaköröm: A mobiltechnológia beilleszkedésének vizsgálata az szakigazgatási rendszerekbe, különös tekintettel az e-health közszolgáltatásokra.

2010 óta a CAMIRYS Tánc és Művészi Sport Egyesület (korábban Magyar Telemedicina és E-Health Egyesület) elnökeként segítem a T3Stúdió munkáját.

Kosár