Oktatóink

Borbély Csaba

1993-ban születtem Nyíregyházán.  6 éves korom óta része az életemnek a táncművészet, melynek több szakirányát is lehetőségem nyílt professzionális módon elsajátítani. Az idő előrehaladtával a táncpedagógia felé terelődött az életem. Ez alatt az idő alatt számtalan kreatív koreográfiát készítettem és színpadi darabokban közreműködtem, mint táncművész.

Főbb területeim: kortárs-moderntánc, színpadi tánc, és improvizáció.

Fontosnak tartom, hogy a táncoktatás során mind szakmailag, mind emberileg a lehető legtöbbet tudjam nyújtani a növendékek számára.

Várlak óráimra!   

Csatári Vivien

okleveles tánc instruktor

Szekszárdon születtem, gyermekkorom óta foglalkozok tánccal. Okleveles tánc instruktorként tapasztalatot szereztem iskolák év végi táncbemutatóira való felkészítésben, gimnazisták alkalmi táncbemutatókra való felkészítésében, esküvői táncok korrepetálásában, színpadi bemutatók koreografálásában. Ezzel párhuzamosan a Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem menedzser szakon diplomát.

Cseri Cserne

okleveles táncos (kortárs modern tánc szakirány)

1987-ben születtem Szegeden. Óvodásként kezdtem táncolni, 23 éves koromig a szegedi Alapfokú művészeti iskola versenyző csapatának aktív tagja voltam, tanítói pályámat is itt kezdtem. 2007 óta foglalkozom tánctanítással. Az elmúlt években foglalkoztam óvodás, iskolás és felnőtt korosztállyal egyaránt, valamint tánckurzusok keretein belül külföldi tapasztalatokra is szert tettem. 2018-ban szereztem OKJ végzettséget Táncos I - II. Szakon,modern kortárs tánc szakirányon.

Erdélyi Kata

Óvodásként kezdtem táncolni Veszprémben a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdióban. A tánc iránti szenvedély egyből elragadott, legszebb pillanataim a fellépések, valamint belföldi és külföldi versenyek körül forogtak. A tánc mellett zenét is tanultam, csellistaként meghatározó benyomást tett életemre a klasszikus zeneművészet.

18 évesen Budapesten folytattam tanulmányaimat, rendszeres résztvevőjévé váltam különböző moderntánc, kortárstánc és balett kurzusoknak. Elvégeztem a Táncpedagógusok Országos Szövetsége modern- és kortárstánc csoportvezetői tanfolyamát, később a Budapest Táncszínház – ELIT programjában tanultam moderntáncot és klasszikus balettet.

Kortárstánc óráimon megismerkedünk a technikai alapokkal, erősítünk, nyújtunk, koreográfiát tanulunk. Nagy hangsúlyt fektetek az érzelmek mozdulatokba történő átültetésére, hiszem, hogy a jó táncost nem csak a technikája teszi, hanem a szenvedélye. Célom, hogy leromboljam a gátlásaidat, és a tánc hatására mind a teremben, mind a hétköznapokban magabiztosabb lehess, merd felvállalni önmagad.

Erdei Zsuzsanna

hastánc oktató

Több mint 15 éve foglalkozom a legnőiesebb mozgásformával a hastáncal. 2008 óta intenzíven oktatok, több száz hölgyet megismertettem ezzel a misztikus táncal. A nők gyorsan megszerették, mert sem korhoz, sem alkathoz nincsen kötve, és sok barátság alakult ki az órák folyamán.

Alap mozdulatokat, elméletet, stílust és koreográfiákat tanulunk. Gyere és próbáld ki szeretettel várunk! 

Kálmán Henrietta

színésznő, színészmesterség oktató, színitanoda művészeti vezetője

Színésznő vagyok, a budapesti székhelyű HeArt Társulat alapítója és társulatvezetője.

Az 1994-ben születtem Miskolcon. Színészi pályámat 16 évesen kezdtem, 2016-ban szereztem színész végzettséget. Tagja voltam a Kontúr Fizikai Mozgásszínháznak, és láthattatok a Barátok közt c. napi sorozatban. Többek között a Szolnoki Szigligeti Színház, a Kazán István Kamaraszínház, a Spirita Társulat színésznője voltam. Jelenleg szinkronizálok, valamint a Moravetz Produkció művésze is vagyok. Íróként, társulatvezetőként és színésznőként a HeArt Társulat bővülő repertoárján dolgozok és előadásaiban játszok, mely darabok országszerte hódítják meg a színházszerető közönség szívét.

Művésztanárként színészmesterséget tanítok. Óráimon olyan hasznos készségfejlesztő tudást szerezhetnek a diákok, melyet nem csak a színpadon, de az életben is tudnak kamatoztatni. Betekintést nyerhetnek egy valódi próbafolyamat milyenségébe, a színészi eszköztár bővítésének lehetőségeibe, zenés és prózai darabok alkotásába.

Ling Petra

Kortárs modern táncművész, Európa-bajnok (2018)

A tánc kiskorom óta szerves része az életemnek. Óvodásként ritmikus gimnasztikát tanultam, ahol már megfogalmazódott bennem, hogy felnőttként szeretném majd átadni azt a tudást, amit az évek során megtanultam. 12 éves koromtól betekintést nyerhettem a modern tánc illetve az akrobatika világába is. 2016-ban kezdtem el táncművészeti tanulmányaimat Kortárs modern szakon. 2018-ban kijutottam Zágrábba, ahonnan sikerült egy Európa-bajnoki címmel haza térnem.  Végül 2022. Májusában elvégeztem a hatodik évemet, melynek végén egy felsőfokú táncművész szakmával lettem gazdagabb.

Hogy miért lett végül a Kortárs modern tánc a szakterületem? Mert rengeteg lehetőség rejlik benne. A saját testünk megismerése, a mozdulatok nyújtásának-lágyításának megtanulása, az érzelmek kifejezése, a kortárs tánc csodálatos technikájának elsajátítása, izgalmas és új mozdulatok/elemek felfedezése, használata, a dinamika váltakozása és a szerteágazó tánc adta lehetőségek felhasználása.

Számomra a tánc egy olyan művészeti ág, ahol elengedhetetlen az alázat, kitartás, tudatosság, tisztelet, bátorság, önbizalom, nyitottság, boldogság és a jókedv. Óráimon ezeket a dolgokat garantálni tudom, már csak te kellesz ahhoz, hogy tökéletes és teljes legyen a térforma.

Szeretettel várlak az óráimon!

Páhy Zoárd

Táncoktató (hiphop, house, popping)

Páhy Zoárd vagyok, a 2012-es Csillag Születik-ből ismert Quantum XXL oszlopos tagja. 17 éves koromban ismerkedtem meg a Hip-Hop világával. Azóta számos hazai és külföldi versenyt tudhatok magam mögött, több mint 5 év tanítási tapasztalattal rendelkezem, valamint 5 éven át léptem fel különböző óceán- és tengerjáró hajók színpadain. 

Táncóráimon a hip-hop, house, popping és locking stílusok technikáját tanítom, ezeket ötvözve készítek koreográfiáit. Sok szeretettel várom a a hip-hop műfaj kedvelőit és a tánc szerelmeseit jó hangulatú óráimon!

Mezey Anna

táncos fitness oktató

Szegedi vagyok, 2017-ben kerültem föl Budapestre az egyetem miatt, ahol közgazdászként végeztem. Mindig is imádtam táncolni, szerettem a zenét, a magával ragadó ritmusokat,mi sem mutatja ezt jobban,mint hogy több, mint 10 éve néptáncolok, és emellé néhány éve bejött a zumba, ami annyira megtetszett, hogy hamar el is végeztem egy képzést, hogy oktathassak.

Dance aerobic óráimon mai zenékre, latin ritmusokra táncolva mozgatjuk át szinte minden izmunkat. Bemelegítéssel kezdünk, aztán jöhet az önfeledt tánc, az óra utolsó felében pedig egy kicsit jobban megdolgoztatunk egy-egy izomcsoportot némi erősítéssel, végül pedig nyújtunk.

Várlak sok szeretettel az órámon!

Szabó Kata

ének, hangképzés, gitár, zongora

Gyerekkorom óta életem meghatározó része a zene. Zenetagozatos iskolába jártam Sopronban, majd klasszikus zongora szakra, népdaléneklési versenyekre, míg végül a könnyűzenei gitárnál és a gitáros-énekes daloknál kötöttem ki. Írtam saját dalokat is, de leginkább kiakkordoztam a kedvenceimet, vagy versmegzenésítéseket készítettem.

2017-től az Etűd konzervatóriumban majd a Budai Magánzeneiskolában képeztem magam. Zenés foglalkozásokat bő 5 éve tartok. Dolgoztam a Budapest Schoolnál, a Kesztyűgyár Közösségi Házban és az Rs9 Színház nyári drámatáboraiban.

Fontosnak tartom a mozgás és zene egységét, ezért a foglalkozásokon a hangképzést is kisebb torna, lazítás előzi meg, majd fokozatosan haladunk a szöveges megszólalások felé, amelyben mindig előtérbe kerül a helyes artikuláció, prozódia, érzelemkifejezés is. Örülök, ha a tanítványaim saját kedvenc dalaikat, motivációikat is magukkal hozzák, így a meglévő tapasztalatot próbáljuk fejleszteni vagy kedv szerint más irányba vinni.

Hangszeres tanításnál előtérbe helyezem a gyors sikerélményeket, az élményalapú oktatást, vagyis nem elméleti oldalról indítom az órákat, hanem szintén a mozgás- és ritmusérzék, hallás-, és érzékelés fejlesztésével, illetve az akkordok begyakorlása felől haladok a klasszikusabb mintákig. Hangszeres tanításnál sem hanyagolom el az éneklést, mivel tapasztalatom szerint az énekhang is irányítja, segíti a hangszeres játékot.

Székely Cintia

táncoktató (színpadi tánc, latin jazz)

4 éves korom óta része a tánc az életemnek. Versenytánccal kezdtem, ahol párban és formációban is kipróbáltam magam, sok eredményes verseny van a hátam mögött ebben a műfajban. Ez után elvégeztem egy táncművészeti középiskolát és itt szereztem meg 2022-ben a színházi táncos végzettségem. Több műfajos táncosnak tartom magam, így sokszínűen próbálom átadni a színpadi tánc műfaját. Különböző színházi produkciókban, koncerteken és gálákon veszek részt folyamatosan, mint táncművész.

Várlak szeretettel az óráimon, ahol garantálom a sokszínűséget!

Szakmáry Luca

táncpedagógus

feltöltés alatt...

Valasek Zita

táncpedagógus

feltöltés alatt...

Vezetőség, adminisztráció


Kolozsvári Szilvia

alapító, operatív menedzser

„Az élet nem arról szól, hogy várjuk, míg elmúlik a vihar, hanem inkább tanuljunk meg táncolni az esőben!”

2000-ben szereztem mester fokozatú diplomát informatikusként Budapesten az ELTE-n, majd tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetem MBA szakán folytattam, ahol pénzügy, projekt- és vállalatvezetés szakirányokon szereztem újabb mester fokozatú diplomát, amiért Ferke János Emlékdíjban (a legjobb szakdolgozat az évfolyamon) részesültem.

A T3Stúdió alapötlete 2011-ben fogalmazódott meg bennem, ekkor hoztam létre a jelenlegi T3Stúdió jogelődjeként az első generációs T3Stúdiót (Tini Törpök Tanodja néven). 2019-től a jelenlegi formájában (Tánc, Tréning Teátrum) üzemeltetem.

A tánc szépséget, boldogságot, nyugalmat és egészséget ad, hozzájárul a test és a lélek fiatalságának és egészségének megőrzéséhez, ezért garantáltan mindenkinek szüksége van rá. Az én küldetésem az, hogy ezt az érzést közvetítsem és az ebből származó jót minél több embertársamnak átadjam.

dr. Miletics Pál

CAMIRYS Tánc és Művészeti Sport Egyesület elnöke

2000-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen műszaki menedzserként mester fokozatú diplomával végeztem, majd 2003-ban bankinformatikus posztgraduális képzésén folytattam tanulmányaimat. Több mint 10 évet töltöttem a távközlésben, 2008 és 2013 között a Telenor Digitális Magyarország programvezetője voltam. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Közigazgatás-tudományi Doktori Iskolában szereztem doktori fokozatot, kutatási témaköröm: A mobiltechnológia beilleszkedésének vizsgálata az szakigazgatási rendszerekbe, különös tekintettel az e-health közszolgáltatásokra.

2010 óta a CAMIRYS Tánc és Művészi Sport Egyesület (korábban Magyar Telemedicina és E-Health Egyesület) elnökeként segítem a T3Stúdió munkáját.

Kosár