INFRATRAINER infrabicikli alakformáló edzések


Mire jó az INFRATRAINER?

INFRATRAINER-rel történő edzés közben az infra-sugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből.

A pórustisztító és sejtregeneráló hatás következtében, a bőr egy 10-15 kezelésből álló kúra alatt 5-10 évet fiatalodik! A méregtelenítő funkció az egész testre stimuláló hatással van. Energiaszintünk, szellemi és fizikai teljesítményünk növekszik, immunrendszerünk erősödik, könnyebben elkerüljük az allergiát, megfázást, influenzát, egyéb megbetegedéseket.

Az INFRATRAINER-rel végzett edzés során az anyagcsere felgyorsul, a káros anyagok kiválasztódnak, de kiürülésükhöz szükséges a megfelelő mennyiségű és minőségű ivóvíz

Ezekből az adatokból is látható, hogy az INFRATRAINER-rel ugyanolyan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatás érhető el, mint az olyan megerőltető sportokkal, melyeket csak rendkívül jó erőnléti állapotban lévő személyek tudnak űzni.

Az InfraTrainerben eltöltött 50 perc kellemesen, mégis hatékonyan telik. Ez idő alatt minimum 800-1000 kilokalóriát éget el a szervezet, ami felér egy 15-17 km-es futótréninggel.

Az edzés menete

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Rendkívül fontos, hogy az InfraTrainer edzés napján kora reggeltől az átlagosnál több vizet kell innia a vendégnek. Pontos érkezés szükséges a leegyeztetett időpontban. (A leegyeztetett órákat legkésőbb előző nap lehet lemondani telefonon keresztül. Amennyiben ez nem történik meg, akkor az edzés alkalma levonásra kerül a bérletből!)

FONTOS!

Az edzés előtt 1-2 órával mindenképp egyetek!

Ha nincs energia a testetekben, akkor az edzés során rosszullét léphet fel!


Az edzéshez szükséges

Időpontfoglalás

Regisztrációs adatlap kitölése
 (új vendég esetén)


sportruházat, 

törölköző, fürdőlepedő (bérelhető)

tiszta talpú sportcipő

fülhallgató (opcionális)

sok innivaló (víz, izotóniás ital)

Mi adunk: fólia nadrág és igény esetén zsírégető krém

Mikor nem ajánljuk

Tilos az Infratrainer edzés az alábbi esetekben:

női ciklus első 2-3 napjában nem ajánlott!
terhesség/szoptatás (kizáró ok!)
friss műtét
daganatos megbetegedés
gyulladásos betegség
lázas állapot
akut fertőzés
trombózis
erőteljes, kidudorodó visszér
súlyos cukorbetegség
magas vérnyomás (orvosi vélemény szükséges)

Kosár

A kosár üres.