Art jazz

A stílus ismertetése

Az Art Jazz, vagy művészi jazztánc a klasszikus balett elemeit ötvözi különböző jazz és modern tánctechnikákkal. Az órán résztvevők forgástechnikát, ugráskombinációkat, tudatos testhasználatot tanulnak, a test középpontjából kiinduló, izolációval létrejövő mozgássorokat sajátítanak el, melyekből koreográfiák születnek. Az Art Jazz lendületes, energikus, ugyanakkor lágy és harmonikus. Kitűnően fejleszteni a koordinációs és kondicionális képességet, a hajlékonyságot és a fizikai erőnlétet.

Oktató

Cseri Cserne

1987-ben születtem Szegeden. Óvodásként kezdtem táncolni, 23 éves koromig a szegedi Alapfokú művészeti iskola versenyző csapatának aktív tagja voltam, tanítói pályámat is itt kezdtem. 2007 óta foglalkozom tánctanítással. Az elmúlt években foglalkoztam óvodás, iskolás és felnőtt korosztállyal egyaránt, valamint tánckurzusok keretein belül külföldi tapasztalatokra is szert tettem. 2018-ban szereztem OKJ végzettséget Táncos I - II. Szakon,modern kortárs tánc szakirányon.

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (14+)

Szint: teljesen kezdő / kezdő (előképzettség nem szükséges)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRÁK IDŐPONTJA         

           HÉTFŐ, CSÜTÖRTÖK 19:00 - 20:30


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

GALÉRIA

Az itt látható képek fellépéseinken, előadásainkon készültek.  Az oldalon található minden kép a T3Stúdió (Camirys TMSE) tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Kosár

A kosár üres.