hASTÁNC

a STÍLUS ISMERTETÉSE

A hastánc őskori keletkezésének leghíresebb bizonyítéka a  Pireneusok déli Spanyol részén lévő Coguli barlangi rajz. Ez egy női termékenység varázsló körtáncot ábrázol, amit egy férfi körül lejtenek a kőkorszakbeli asszonyok. Az egyik legrégebbi táncoló anya ábrázolás a kb. 21000 ezer éves széles csípőjű, nagy mellű "Lausseli Vénusz" relifje, melyet a franciaországi Dordogne völgyében találtak.

Általánosan elfogadott feltevés, miszerint a hastánc a legősibb eredetű táncok egyike, melynek ekkor még csupán rituális funkciója volt.

A stílusra legjellemzőbb vonások, az érzelmi telítettség, a zenék emocionális interpretálása és az improvizáció. Erős hangsúlyt fektetnek az arab zenék tartalmának megjelenítésére, és a tánc kifejező erejére.

Oktató

Erdei Zsuzsanna

Több mint 15 éve foglalkozom a legnőiesebb mozgásformával a hastáncal. 2008 óta intenzíven oktatok, több száz hölgyet megismertettem ezzel a misztikus táncal. A nők gyorsan megszerették, mert sem korhoz, sem alkathoz nincsen kötve, és sok barátság alakult ki az órák folyamán.

Alap mozdulatokat, elméletet, stílust és koreográfiákat tanulunk. Gyere és próbáld ki szeretettel várunk!

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: felnőtt, érett felnőtt (25+)

Szint: teljesen kezdő / kezdő (előképzettség nem szükséges)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRAREND

A teljes ÓRAREND itt található.


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

GALÉRIA

Az itt látható képek fellépéseinken, előadásainkon készültek.  Az oldalon található minden kép a T3Stúdió (Camirys TMSE) tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Kosár

A kosár üres.