kortárs balett

A stílus ismrtetése

A kortárs, modern balett olyan táncműfaj, mely a klasszikus balett és a modern tánc ötvözésével jött létre, a 20. század, elejétől kezdve folyamatosan fejlődik. Magában foglalja a dinamizmus és lágyság kettősségét. A klasszikus balett technikái mellett a nagyobb mozgásszabadságot biztosító, szigorú szabályrendszereket feloldó modern táncelemek kerülnek előtérbe. A koreográfiák megszületésénél teret kap az improvizáció és az egyéni önkifejezési formák.

A stílust ismertető videó


oktató

Miletics Lola

A tánc óvodás korom óta az életem része, gyerekbalettel kezdtem, ami sok évig része volt az életemnek. Általános iskolás koromban eldöntöttem, hogy megvalósítom az álmom és a tánccal fogok foglalkozni. Számomra a tánc az önkifejezés legszebb formáját jelenti. 11 éves koromtól kezdve szinte minden műfajt kipróbáltam, mire megtaláltam a számomra legideálisabbat: a klasszikus balett és a kortárstánc ötvözetét. Középiskolásként felvételt nyertem a Dózsa György Táncművészeti Szakgimnáziumba, ahol kortárstánc szakirányon bővíthettem a tudásomat.

2023-ban Európa-bajnokságon első helyezést értem el junior kortárstánc kategóriában Prágában. Szeretek tanítani, fontosnak tartom, hogy átadjuk/megosszuk a tudásunkat, imádok gyerekekkel foglalkozni, és koreográfiákat készíteni.

Szeretettel várlak titeket egy nyitott, személyre szabott órával, ahol a fejlődés mellett jól érezzük magunkat!

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiataloknak és felnőtteknek (12+)

Szint: kezdő / újrakezdő

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára való érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRÁK IDŐPONTJA                             HÉTFŐ, SZERDA, SZOMBAT 16:30 - 17:30


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

Kosár

A kosár üres.