Kortárs tánctréning

A stílus ismertetése

A kortárs tánc az expresszív tánc stílusa, amely több táncműfaj elemeit ötvözi, beleértve a modern, jazz, lírai és klasszikus baletteket . A kortárs táncosok arra törekszenek, hogy az elme és a test összekapcsolódjanak a folyékony táncmozgásokon keresztül. A "kortárs" kifejezés kissé félrevezető: leírja a 20. század közepén kifejlesztett és ma is nagyon népszerű műfajt.

A stílust és az oktató munkáját ismertető videó


Oktató

Galonics Kitti

Gyerekként kezdtem táncolni, 8 éven át versenyeztem. 2022-ben érettségiztem a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium táncművészeti osztályában, 2023-ban szakvizsgázok kortárs-modern táncos szakon. Terveim szerint a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytatom majd tanulmányaimat.  

Táncaimban szeretem használni a lendületet, a talajt, lábdobásokat, de természetesen a technikai tudás átadására is nagy gondot fektetek. Versenyzői tapasztalataimat szívesen átadom a jövő kis versenyzőinek, szeretettel várlak az óráimon a kezdőtől a versenyzői szintig.

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (12+)

Szint: kezdő / újrakezdő (előképzettség előny, de nem feltétel)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRÁK IDŐPONTJA:

  • kortárs tánctréning
                kedd, szombat 18:00 - 19:30


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

GALÉRIA

Az itt látható képek fellépéseinken, előadásainkon készültek.  Az oldalon található minden kép a T3Stúdió (Camirys TMSE) tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Kosár

A kosár üres.