Művészi torna gyerekeknek

A stílus ismertetése

A művészi torna számos mozgásfejlesztő módszer alapját adja. A komplex és harmonikus mozgások zenére történő gyakorlása nagy mértékben fejleszti a kislányok mozgáskoordinációs készségét. A foglalkozásokon a gyermekek elsajátítják a balett és a művészi torna alapmozgásait, majd fokozatosan haladnak az összetettebb mozgássorok felé. A zenére történő mozgás nemcsak a test izomzatának kialakulását fejleszti, hanem a gyermek zenei ritmusérzékét is formálja.

Oktató

Galonics Kitti

Gyerekként kezdtem táncolni, 8 éven át versenyeztem. 2022-ben érettségiztem a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium táncművészeti osztályában, 2023-ban szakvizsgázok kortárs-modern táncos szakon. Terveim szerint a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytatom majd tanulmányaimat.  

Táncaimban szeretem használni a lendületet, a talajt, lábdobásokat, de természetesen a technikai tudás átadására is nagy gondot fektetek. Versenyzői tapasztalataimat szívesen átadom a jövő kis versenyzőinek, szeretettel várlak az óráimon a kezdőtől a versenyzői szintig.

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: óvodások (3-6 év), kisiskolások (6-10 év)

Szint: teljesen kezdő / kezdő (előképzettség nem szükséges)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges. 

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

Órák időpontja:

  • művészi torna (gyerek I.): 

            KEDD, PÉNTEK 16:00 - 17:00

  • művészi torna (gyerek II.):

             KEDD, PÉNTEK 17:00 - 18:00


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

Galéria

Az itt látható képek fellépéseinken, előadásainkon készültek.  Az oldalon található minden kép a T3Stúdió (Camirys TMSE) tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Kosár

A kosár üres.