nyújtás, táncgimnasztika

A STÍLUS ISMERTETÉSE

Az órán vett gyakorlatok célja a test felkészítése a táncra. A testtartást, erőnlétet, tudatos testmozgás kialakulását segítő gyakorlatokat veszünk, amely alapját képezi bármely táncstílusnak, legyen szó klasszikus balett, modern tánc, jazz vagy akár színpadi táncról. A gyakorlatok célja, hogy a tánchoz szükséges izmokat erősítse, kifejlessze, nyújtsa, 

Oktató

Galonics Kitti

Gyerekként kezdtem táncolni, 8 éven át versenyeztem. 2022-ben érettségiztem a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium táncművészeti osztályában, 2023-ban szakvizsgázok kortárs-modern táncos szakon. Terveim szerint a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytatom majd tanulmányaimat.  

Táncaimban szeretem használni a lendületet, a talajt, lábdobásokat, de természetesen a technikai tudás átadására is nagy gondot fektetek. Versenyzői tapasztalataimat szívesen átadom a jövő kis versenyzőinek, szeretettel várlak az óráimon a kezdőtől a versenyzői szintig.

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (12+)

Szint: kezdő / újrakezdő (előképzettség előny, de nem feltétel)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRÁK IDŐPONTJA     

              SZERDA, PÉNTEK 19:30 - 21:00


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

Kosár

A kosár üres.