Színpadi látványtánc

A stílus ismertetése

A modern tánc összes technikája alkalmazható, show és akrobatikus elemekkel, emelésekkel fűszerezve. Mozgásszínházi és fizikai színházi mozdulatok is szerepelnek benne. A koreográfia és a táncos(ok) összhangja, a show erősítése a fontos szempont, nem az egyéni színészi játékok. A koreográfia egy új még nem létező gondolatra épül, vagy már létező koreográfia eredeti gondolatától részben vagy teljesen eltérően módon mutat be valamit, új megvilágításba helyezi azt. Ebben a stílusban, a nagyobb hangsúlyt a koreográfia látványossága, a változatos térformák és a látványelemek használata kapják. Itt lehet díszletet és nagy kosztümöket használni. Fontos a koreográfia történet mesélése, a keretes szerkezet. (mint egy rövid színdarab)

A stílus és az oktató munkáját ismertető videó


Oktató

Galonics Kitti

Gyerekként kezdtem táncolni, 8 éven át versenyeztem. 2022-ben érettségiztem a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium táncművészeti osztályában, 2023-ban szakvizsgázok kortárs-modern táncos szakon. Terveim szerint a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytatom majd tanulmányaimat.  

Táncaimban szeretem használni a lendületet, a talajt, lábdobásokat, de természetesen a technikai tudás átadására is nagy gondot fektetek. Versenyzői tapasztalataimat szívesen átadom a jövő kis versenyzőinek, szeretettel várlak az óráimon a kezdőtől a versenyzői szintig.

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (12+)

Szint: kezdő (előképzettség előny, de nem feltétel)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRAREND

A teljes ÓRAREND itt található.

HA INTENZÍVEBB TÁNCMŰVÉSZETI FELKÉSZÍTÉST SZERETNÉL, AJÁNLJUK FIGYELMEDBE A KOMPLEX TÁNCMŰVÉSZETI ALAPOZÓ PROGRAMOT.

Bővebb információért kattints ide.

ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

GALÉRIA

Az itt látható képek fellépéseinken, előadásainkon készültek.  Az oldalon található minden kép a T3Stúdió (Camirys TMSE) tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Kosár

A kosár üres.