Színpadi látványtánc

A stílus ismertetése

A modern tánc összes technikája alkalmazható, show és akrobatikus elemekkel, emelésekkel fűszerezve. Mozgásszínházi és fizikai színházi mozdulatok is szerepelnek benne. A koreográfia és a táncos(ok) összhangja, a show erősítése a fontos szempont, nem az egyéni színészi játékok. A koreográfia egy új még nem létező gondolatra épül, vagy már létező koreográfia eredeti gondolatától részben vagy teljesen eltérően módon mutat be valamit, új megvilágításba helyezi azt. Ebben a stílusban, a nagyobb hangsúlyt a koreográfia látványossága, a változatos térformák és a látványelemek használata kapják. Itt lehet díszletet és nagy kosztümöket használni. Fontos a koreográfia történet mesélése, a keretes szerkezet. (mint egy rövid színdarab)

A stílus és az oktató munkáját ismertető videó


Oktató (színpadi karaktertánc)

Galonics Kitti

Gyerekként kezdtem táncolni, 8 éven át versenyeztem. 2022-ben érettségiztem a budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium táncművészeti osztályában, 2023-ban szakvizsgázok kortárs-modern táncos szakon. Terveim szerint a Magyar Táncművészeti Egyetemen folytatom majd tanulmányaimat.  

Táncaimban szeretem használni a lendületet, a talajt, lábdobásokat, de természetesen a technikai tudás átadására is nagy gondot fektetek. Versenyzői tapasztalataimat szívesen átadom a jövő kis versenyzőinek, szeretettel várlak az óráimon a kezdőtől a versenyzői szintig.

OKTATÓ (SZÍNPADI showTÁNC)

Tajnafői nóra

21 éves vagyok és amióta az eszemet tudom, táncolok. Kaposváron nőttem fel, ahol a színház szerelmese lettem. 7 évesen jelentkeztem a Roxínházba, ahol 8 évet töltöttem el. Rengeteg musicalben szerepeltem és jártam az ország különböző pontjain fellépni. 2 éve élek Budapesten és ebben a félévben kezdtem el egy tánc instruktori képzést show- és színpadi tánc szakon. Nekem a táncolás nem az érmekről szólt, hanem az érzelem kifejezésről. Ha szívből és lélekből táncolsz, annál szerintem nincs szebb. Ha szeretnéd fejleszteni az előadó képességedet, dolgozni szeretnél az improvizációdon és koreográfia tanulásodon, akkor gyere hozzám táncolni. Itt mindig jó hangulat és izzasztó edzések várnak rád!

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (12+)

Szint: kezdő (előképzettség előny, de nem feltétel)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

ÓRÁK IDŐPONTJA:

  • színpadi karaktertánc
               CSÜTÖRTÖK, SZOMBAT 16:00 - 17:30

  • show- és színpadi tánc (musical) JUNIOR
               KEDD, CSÜTÖRTÖK 18:30 - 19:30

  • show- és színpadi tánc (musical) 

               KEDD, CSÜTÖRTÖK 19:30 - 21:00


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

GALÉRIA

Az itt látható képek fellépéseinken, előadásainkon készültek.  Az oldalon található minden kép a T3Stúdió (Camirys TMSE) tulajdona, melyekre a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján jogvédelem alatt állnak.

Kosár

A kosár üres.