dance fitness 

A stílus bemutatása

Zumba jellegű órák. 

A stílus Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitneszprogram is egyben. A mozdulatok aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso, reggaetón és a hastánc.

oktató

mEZEY ANNA

Szegedi vagyok, 2017-ben kerültem föl Budapestre az egyetem miatt, ahol közgazdászként végeztem. Mindig is imádtam táncolni, szerettem a zenét, a magával ragadó ritmusokat,mi sem mutatja ezt jobban,mint hogy több, mint 10 éve néptáncolok, és emellé néhány éve bejött a zumba, ami annyira megtetszett, hogy hamar el is végeztem egy képzést, hogy oktathassak.

Dance aerobic óráimon mai zenékre, latin ritmusokra táncolva mozgatjuk át szinte minden izmunkat. Bemelegítéssel kezdünk, aztán jöhet az önfeledt tánc, az óra utolsó felében pedig egy kicsit jobban megdolgoztatunk egy-egy izomcsoportot némi erősítéssel, végül pedig nyújtunk.

Várlak sok szeretettel az órámon!

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (12+)

Szint: teljesen kezdő / kezdő (előképzettség nem szükséges)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

  ÓRÁK IDŐPONTJA    

           KEDD, CSÜTÖRTÖK 17:00 - 18:30


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

Kosár

A kosár üres.